EQUITONE építészpályázat űrlap 2019

„Az anyag természete”
EQUITONE szálcement homlokzatok az építészetben
Pályázat ÉPÍTÉSZEK számára

Az EQUITONE idén ötödik alkalommal hirdeti meg pályázatát építészek számára, amellyel hozzá kíván járulni az EQUITONE szálcement homlokzatburkolatok kreatív alkalmazásainak, és az ehhez köthető, színvonalas építészeti teljesítmények megismertetéséhez.

Pályázni megépült épület, meg nem valósult terv esetében a terv, illetve tervi műfajon kívüli ötletek dokumentációjának benyújtásával lehet.

A pályázatra benyújtható

  • építési engedélyezési terv (az építési engedély feltétel, a jogerő nem, 300 négyzetméter alatt bejelentés), illetve
  • használatba vételi engedéllyel rendelkező, megvalósult épület dokumentációja a tartalmi követelményeknél leírtak szerint.A teljes pályázati kiírás itt tölthető le.

Beadási határidő: 2020. február 10., 24:00

További információ az EQUITONE termékekkel és műszaki megoldásokkal kapcsolatosan:
Horváth Márk, projekt manager, EQUITONE
E-mail: , T: (30) 849 3874


www.equitone.hu

További információ a pályázat benyújtásával kapcsolatosan a pályázat lebonyolítójától kérhető:
Build-Communication Kft. (2040 Budaörs, Szabadság út 117.)
T: (23) 611-028, (30) 688 2074, palyazat@buildmarketing.hu

Pályázóra vonatkozó adatok


A pályaműre vonatkozó adatok


Pályázati anyag


A pályázati anyagnak tartalmaznia kell az építési engedélyezési dokumentációval azonos részletességű és léptékű terveket (tervlapokat). Az épület címét is tartalmazó, egyértelmű névvel könyvtárba rendezett, egyértelműen és beazonosíthatóan elnevezett file-ok megadása szükséges. Kérjük mellékelje a határozatot építési engedélyről (jogerő nem szükséges), a helyszínrajzot, az alaprajzokat, a metszeteket, az összes homlokzatot, műszaki leírásokat, valamint minimum 10 db színes fényképet (min 300 dpi), az épületről és a homlokzatról, annak az építész által fontosnak ítélt részleteiről (új építésű épület esetén látványtervek, felújítás esetén a tárgyi épületről illetve az esetleges kivitelezésről készült fotók). Kérjük, adja meg továbbá a homlokzati anyag kiválasztási okait (minimum 4-5 mondatos indokolás a termék felhasználásáról), illetve töltse fel a pályázati anyag referenciaként felhasználására vonatkozó kitöltött nyilatkozatot, amely a „Szerzői jogok” alatt tölthető le. A pályázó az anyagokat .zip, .bz2, .gz, .rar, .tar formátumban tömörítve itt tudja feltölteni.
   
   

Részvételi és szerzői jogi nyilatkozat


   
   

Társszerzők


A megnevezett épület tervezésében az alább felsorolt társszerzők működtek közre. Kijelentem, hogy az alább felsorolt társszerzők a pályázaton történő részvételhez hozzájárultak.

Szerzői jogok


A pályázat benyújtásának feltétele a fotók, rajzok, tervek, látványtervek referenciaként való felhasználására vonatkozó nyilatkozat kitöltése. Kérjük töltse le a nyilatkozatot, és kitöltve, aláírva töltse fel a pályázati anyaggal együtt! Köszönjük!

 

Nyilatkozat letöltése

   
   
   

Amennyiben az építtető nem adta hozzájárulását, a pályázatot nem tudjuk elfogadni.

A *-gal jelőlt mezők kitöltése kötelező!