EQUITONE építészhallgatói pályázat űrlap

„Az anyag természete”
EQUITONE szálcement homlokzatok az építészetben
Pályázat ÉPÍTÉSZHALLGATÓK számára

2019-ben az EQUITONE ötödik alkalommal kiírt Építészhallgatói Pályázatán a szálcement anyagú EQUITONE homlokzati lapok friss és kreatív alkalmazásait szemléző pályázatán ismét építészhallgatók munkáit díjazza.
A pályázat feltétele, hogy a benyújtott terveken egyértelműen az EQUITONE szálcement homlokzatburkolati rendszereket használja Ehhez elengedhetetlen, hogy a hallgató megismerje az EQUITONE szálcement homlokzat burkolatokat, és a benyújtott pályamű esetén alkalmazza az EQUITONE tervezési szabályokat.A díjazásra rendelkezésre álló összeg 300 000 Ft.


A teljes pályázati kiírás itt tölthető le.

Beadási határidő: 2020. február 10., 24:00

További információ az EQUITONE termékekkel és műszaki megoldásokkal kapcsolatosan:
Horváth Márk, projekt manager, EQUITONE
E-mail: , T: (30) 849 3874
www.equitone.hu

További információ a pályázat benyújtásával kapcsolatosan a pályázat lebonyolítójától kérhető:

Build-Communication Kft. (2040 Budaörs, Szabadság út 117.)

T: (23) 611-028, (30) 688 2074, palyazat@buildmarketing.hu

Pályázóra vonatkozó adatok


A pályaműre vonatkozó adatok


Pályázati anyag


A pályázati anyagnak tartalmaznia kell 1 db digitális tabló 60×60-100 cm-es méretben, 300 dpi/inch felbontással, amely tartalmazza legalább a megértéshez szükséges léptékű és mennyiségű tervanyagot, a terv írásos munkarészét, koncepcióábrákat. A tervlapon kötelezően fel kell tüntetni a szerző és konzulens nevét és az építmény megnevezését, tervezés valós v. fiktív helyszínét, illetve maximum 4 db látványtervet. A pályázati anyaghoz külön kérjük becsatolni a minimum 4 db látványtervet külön, nagy felbontású képként, a hallgatói jogviszony igazolást, és a terv írásos munkarészét külön dokumentumként az anyaghasználat részletes indoklásával. Kérjük, adja meg továbbá a homlokzati anyag kiválasztási okait (minimum 4-5 mondatos indokolás a termék felhasználásáról). A pályázó az anyagokat .zip, .bz2, .gz, .rar, .tar formátumban tömörítve itt tudja feltölteni.
   
   

Részvételi és szerzői jogi nyilatkozat


   

Társszerzők


A megnevezett épület tervezésében az alább felsorolt társszerzők működtek közre. Kijelentem, hogy az alább felsorolt társszerzők a pályázaton történő részvételhez hozzájárultak.

   
A *-gal jelőlt mezők kitöltése kötelező!